Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
parówki pokroić na pół,ciasto rozwałkować i podzielić na 10 prostokątów,ser zetrzeć na tarce, każdy prostokąt ciasta przesmarować ketchupem,posypać serem i położyć na nim parówkę,ciasto zakleić brzegami ,piec w piekarniku nagrzanym do temp.200 stopni aż się zarumienią.Pyszne danie na wczesną kolację lub obiad ,smacznego