Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 988
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 988
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Składniki
Jajka gotujemy na twardo studzimy i ścieramy na tarce na grubych oczkach, cebule i ogórek kroimy w drobne kosteczki, śledzie lekko odcedzamy, wszystko razem mieszamy – najlepiej widelcem - dodając musztardę sól i pieprz do smaku. Pastę odstawiamy do lodówki na godzinkę, najlepiej smakuje na świeżych bułeczkach .