Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super paszteciki do czerwonego barszczyku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5993
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12845
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5993
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12845
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4589
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki. Pieczarki opłukać, pokroić razem z cebulą i przysmażyć a następnie zmielić. Dodać namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę, przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Gotowe naleśniki smarować cienko nadzieniem.
Zawijać w rulon i kroić na trzy części. Następnie obtaczać w jaju i bułce tartej. Smażyć lekko złociście i podawać z barszczem.