Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super paszteciki do czerwonego barszczyku.
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 9
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 119
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 129
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 211
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 9
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 119
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 129
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki. Pieczarki opłukać, pokroić razem z cebulą i przysmażyć a następnie zmielić. Dodać namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę, przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Gotowe naleśniki smarować cienko nadzieniem.
Zawijać w rulon i kroić na trzy części. Następnie obtaczać w jaju i bułce tartej. Smażyć lekko złociście i podawać z barszczem.