Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super paszteciki do czerwonego barszczyku.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11122
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11695
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1157
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11122
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11695
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1157
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki. Pieczarki opłukać, pokroić razem z cebulą i przysmażyć a następnie zmielić. Dodać namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę, przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Gotowe naleśniki smarować cienko nadzieniem.
Zawijać w rulon i kroić na trzy części. Następnie obtaczać w jaju i bułce tartej. Smażyć lekko złociście i podawać z barszczem.