Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień obowiązkowo musi być dynia. A czemu znów miała by być zupa. Zróbmy coś innego - pasztet. Zdrowy, nie za ciężki i wzmacniający przed jesiennym spacerem do bajecznie kolorowego parku.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2473
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1868
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1626
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1567
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2473
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1868
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1626
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1567
Składniki
Dynie, cebule i marchew ścieramy na tarce, przyprawiamy, dodajemy pokrojoną na małe kawałki paprykę, olej, kaszkę, żółtko i ubite białko. Delikatnie mieszamy, po czym wkładamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i obsypanego kaszką. Pieczemy godzinę przy 180 stopniach. Kroimy i każdy kawałek przyozdabiamy serkiem i świeżą pietruszką.