Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień obowiązkowo musi być dynia. A czemu znów miała by być zupa. Zróbmy coś innego - pasztet. Zdrowy, nie za ciężki i wzmacniający przed jesiennym spacerem do bajecznie kolorowego parku.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1674
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421033
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1939
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1674
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421033
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1939
Składniki
Dynie, cebule i marchew ścieramy na tarce, przyprawiamy, dodajemy pokrojoną na małe kawałki paprykę, olej, kaszkę, żółtko i ubite białko. Delikatnie mieszamy, po czym wkładamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i obsypanego kaszką. Pieczemy godzinę przy 180 stopniach. Kroimy i każdy kawałek przyozdabiamy serkiem i świeżą pietruszką.