Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, polecam :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8431
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6813
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4660
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327217
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8431
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6813
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4660
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327217
Składniki
Cebule obrać, pokroić w krążki dać na patelnię. Do cebuli dodać masło, przyprawy tj; ziele, liść laurowy, sól według uznania, zmielony pieprz i wypłukaną wątróbkę. Patelnię przykryć i wszystko razem dusić do 15 minut. Mieszając w trakcie. Mięso zagotować z marchewką i solą w niewielkiej ilości wody. Wątróbkę i ugotowane mięso wystudzić, zmielić. Dodać namoczoną bułkę, jajka, gałkę muszkatołową i przeciśnięte ząbki czosnku. Liść laurowy należy wcześniej usunąć z wątróbki. Masę na pasztet umieścić w dwóch formach keksówkach. Piec w 180* 40-50 minut.