Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Patelnia Zbójnicka - Robert Sowa"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Pokrojone żeberka, ogonówkę, boczek, przyprawy wkładamy do bulionu i zagotowujemy. Kapustę siekamy i dodajemy do wywaru. Cebulę podsmażamy na smalcu ze skwarkami, słodką papryką, pieczarkami, przecierem pomidorowym, czosnkiem i dusimy z czerwonym winem i sokiem pomidorowym. Następnie łączymy wszystkie produkty ze słodką kapustą, doprawiamy do smaku i dusimy do miękkości. Podajemy ze smażonymi ziemniakami lub moskolami.
Przepis mistrzów kuchni Roberta Sowy i Krzysztofa Baranowskiego.
<b>Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi <a href="http://kobieta.interia.pl/kuchnia/dodaj-przepis">"przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!"</a>. Najlepsze przepisy nagradzamy!</b>
<b><a href="http://quizy.interia.pl/kobieta/quiz/czy-dobrze-gotujesz,293,1?id=293">Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!</a></b>Źródło: INTERIA.PL