Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pekińska z marchewka i koperkiem na cieplo , smakuje jak młoda
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Składniki
cebulę pokroić w kostkę , podsmażyć na oleju, {można dodać 2 ząbki czosnku} pekińską poszatkować dodać do podsmażonej cebuli. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach , dodac do kapusty.Podlac niewielką ilością wody , posolić , ja dodaję kostkę bulionową . Dusić ok 15 min.Następnie dodać śmietanę według , u mnie 2 łyżki . Całość dusić do miękkości , na koniec dodać koperek. Kapusta jest pyszna w smaku jak młoda kapustka wiosną