Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pekińska z marchewka i koperkiem na cieplo , smakuje jak młoda
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1803
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14421
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19521
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1803
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14421
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19521
Składniki
cebulę pokroić w kostkę , podsmażyć na oleju, {można dodać 2 ząbki czosnku} pekińską poszatkować dodać do podsmażonej cebuli. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach , dodac do kapusty.Podlac niewielką ilością wody , posolić , ja dodaję kostkę bulionową . Dusić ok 15 min.Następnie dodać śmietanę według , u mnie 2 łyżki . Całość dusić do miękkości , na koniec dodać koperek. Kapusta jest pyszna w smaku jak młoda kapustka wiosną