Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na kolejną odsłonę dania w stylu błyskawicznym, ale smacznym, pożywnym i bardzo aromatycznym. To połączenie sprawi przyjemność wszystkim miłośnikom wyrazistych i delikatnie ostrych smaków. Danie jest proste i niezwykle szybkie w przygotowaniu. Smacznie polecam :D
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Makaron penne gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie. Gorgonzolę i śmietanę podgrzewamy w rondelku do momentu połączenia obu składników. Sos doprawiamy szczyptą soli i świeżo zmielonym pieprzem, a następnie mieszamy z ugotowanym makaronem i posiekanymi listkami bazylii.
1,2,3 i gotowe! :) Obiad błyskawica
Życzę smacznego! :)