Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na kolejną odsłonę dania w stylu błyskawicznym, ale smacznym, pożywnym i bardzo aromatycznym. To połączenie sprawi przyjemność wszystkim miłośnikom wyrazistych i delikatnie ostrych smaków. Danie jest proste i niezwykle szybkie w przygotowaniu. Smacznie polecam :D
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Makaron penne gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie. Gorgonzolę i śmietanę podgrzewamy w rondelku do momentu połączenia obu składników. Sos doprawiamy szczyptą soli i świeżo zmielonym pieprzem, a następnie mieszamy z ugotowanym makaronem i posiekanymi listkami bazylii.
1,2,3 i gotowe! :) Obiad błyskawica
Życzę smacznego! :)