Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sosik o mocno serowym smaku :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8701
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8701
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 612
Składniki
100 gramów naturalnego serka topionego włożyłam do rondelka. Dolałam około 100 ml mleka 2% i na małym ogniu gotowałam ciągle mieszając, aby serek się rozpuścił i połączył z mlekiem. Delikatnie osoliłam i dodałam garść posiekanego koperku. Sos ma mocno serowy smak :) Podałam z makaronem penne.