Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje czasu a po pracy wszyscy domownicy upominają się o jedzenie, przyrządzam oto takie szybkie danie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7282
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2734
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20263
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7282
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2734
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20263
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Boczek kroimy w małe kawałeczki i smażymy aż wytopi się tłuszcz. Odstawiamy. W rondlu wlewamy śmietanę dodajemy żółtka i dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Stawiamy na małym ogniu, gdy lekko się podgrzeje dodajemy serek topiony, mieszamy i pilnujemy żeby się nie przypaliło. Gdy zacznie się gotować zdejmujemy z ognia. Doprawiamy solą i pieprzem. Siekamy natkę i dodajemy do całości. Na koniec dodajemy boczek. Makaron polewamy sosem i GOTOWE. Bon Appetit.