Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje czasu a po pracy wszyscy domownicy upominają się o jedzenie, przyrządzam oto takie szybkie danie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 193
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1311
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 193
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1311
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Boczek kroimy w małe kawałeczki i smażymy aż wytopi się tłuszcz. Odstawiamy. W rondlu wlewamy śmietanę dodajemy żółtka i dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Stawiamy na małym ogniu, gdy lekko się podgrzeje dodajemy serek topiony, mieszamy i pilnujemy żeby się nie przypaliło. Gdy zacznie się gotować zdejmujemy z ognia. Doprawiamy solą i pieprzem. Siekamy natkę i dodajemy do całości. Na koniec dodajemy boczek. Makaron polewamy sosem i GOTOWE. Bon Appetit.