Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to mój ulubiony makaron delikatny zrobiony w włoskim stylu
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 239
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 239
Składniki
Ugotować makaron al dente, odcedzić i postawić z powrotem na ogień zalewając śmietaną chwile potrzymać co jakiś czas mieszać dodać szpinak, śmietana powoli zamieni się w sos w tym czasie przygotować łososia pokroić w plastry wrzucić do garnka z makaronem następnie natkę pietruszkę i przyprawić do smaku sola i pieprzem.
gotowe podawać Smacznego
Ps. Mam nadzieje że nie zrazi was słabe zdjęcie