Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie do przyrządzenia dosłownie w chwilę. Mięso rozpływające się w ustach. Lekko orzechowy smak pesto idealnie kontrastuje z słodkawym posmakiem śmietanki. Dokładką nie pogardzi nawet największy niejadek. Po prostu NIEBO W GĘBIE!
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 183
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 313
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4399
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 183
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 313
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4399
Składniki
Piersi pokroić w kostkę. Zamarynować przyprawą do gyrosa.
Olej rozgrzać w głębokim garnku i podsmażyć mięso.
Por pokroić w krążki i dorzucić do garnka. W międzyczasie ugotować makaron w osolonej wodzie.
Do usmażonych piersi z porem dodać makaron, pesto i śmietankę. Dobrze wymieszać i na krótką chwilę pozostawić na ogniu. SMACZNEGO!!!