Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczarki faszerowane z grilla"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Pieczarki umyj, osusz i odetnij nóżki.
Boczek oraz polędwicę drobiową pokrój w drobną kostkę razem z cebulą.
Do 4 łyżek sosu sojowego dodaj miód, ocet, zmiażdżony czosnek, sól oraz pieprz. Wymieszaj.
Przygotowaną marynatą zalej wędlinę z cebulą. Odstaw na godzinę do lodówki.
Gdy porządnie się przegryzą, nałóż je do kapeluszy.
Rozłóż pieczarki na tacce i umieść ją na rozpalonym grillu. Piecz, dopóki boczek się nie przyrumieni.Źródło: Kurier TV