Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczarki nadziewane cukinią i kaszą gryczaną"
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 675
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1034
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 214
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2751
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 675
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1034
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 214
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2751
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Kaczmarek z Poznania.
Kaszę gotuj 15 min. Cukinię i cebulę pokrój, podsmaż na oliwie. Wymieszaj z kaszą i posiekaną papryczką chili, przypraw.
Pieczarki obierz, wydrąż środki, napełnij farszem. Ułóż pokrojone pomidorki, ogórek i ser feta. Owiń w folię aluminiową, piecz 15 min.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie