Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczarki nadziewane cukinią i kaszą gryczaną"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Kaczmarek z Poznania.
Kaszę gotuj 15 min. Cukinię i cebulę pokrój, podsmaż na oliwie. Wymieszaj z kaszą i posiekaną papryczką chili, przypraw.
Pieczarki obierz, wydrąż środki, napełnij farszem. Ułóż pokrojone pomidorki, ogórek i ser feta. Owiń w folię aluminiową, piecz 15 min.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie