Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 176 Ocena: 3416
Dodano: 01.03.2014
Odsłon: 5528
1-2 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Z pieczarek wylamac nozki, kapelusze obrac, dokladnie umyc, troche osuszyc, posolic, panierowac w mace, jajkach, bulce tartej.
Smazyc na oleju na zloty kolor z obu stron i zajadac :-)
Strasznie dooobre.....
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

taura 05 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Ja tak podaję boczniaki, ale pieczarki też pewnie są pyszne :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 04 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Pyszne. Narobiłaś mi smaku.2 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 02 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Pycha ! z brązowych nie robiłam, jak dostanę to koniecznie zrobię :) miłej niedzieli :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 02 marca 2014Zgłoś do usunięcia
są boskie,takie robię i moment znikają:)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 02 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Lubię takie pieczareczki a nawet dodaję je na wigilię i znikają.3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 01 marca 2014Zgłoś do usunięcia
mniam :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 01 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Pysznie podane!4 Kto głosował? | Odpowiedz