Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane pieczarki stanowią świetną przystawkę lub nawet danie obiadowe.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19958
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 511
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 572
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244115
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19958
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 511
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 572
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244115
Składniki
Posiekaną cebulę podsmażamy na oleju. Dodajemy posiekane chili i pokrojonego selera. Dodajemy mięso i razem podsmażamy, aż mięso się zrumieni. Wlewamy przecier pomidorowy i sherry gotujemy około 30 minut, aż sos zgęstnieje. Sos doprawiamy do smaku przyprawami. Ser mieszamy z posiekaną natką pietruszki i koperkiem. Pieczarki pozbawiamy ogonków układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Tak przygotowane pieczarki nadziewamy sosem mięsnym, a następnie posypujemy serem. Pieczarki zapiekamy w 180 stopniach przez 15-20 minut.