Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane pieczarki stanowią świetną przystawkę lub nawet danie obiadowe.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 71
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2571
Polecam.
Odsłon: 469
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 688
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2006
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 71
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2571
Polecam.
Odsłon: 469
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 688
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2006
Składniki
Posiekaną cebulę podsmażamy na oleju. Dodajemy posiekane chili i pokrojonego selera. Dodajemy mięso i razem podsmażamy, aż mięso się zrumieni. Wlewamy przecier pomidorowy i sherry gotujemy około 30 minut, aż sos zgęstnieje. Sos doprawiamy do smaku przyprawami. Ser mieszamy z posiekaną natką pietruszki i koperkiem. Pieczarki pozbawiamy ogonków układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Tak przygotowane pieczarki nadziewamy sosem mięsnym, a następnie posypujemy serem. Pieczarki zapiekamy w 180 stopniach przez 15-20 minut.