Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane pieczarki stanowią świetną przystawkę lub nawet danie obiadowe.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5633
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9482
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 227
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5633
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9482
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 227
Składniki
Posiekaną cebulę podsmażamy na oleju. Dodajemy posiekane chili i pokrojonego selera. Dodajemy mięso i razem podsmażamy, aż mięso się zrumieni. Wlewamy przecier pomidorowy i sherry gotujemy około 30 minut, aż sos zgęstnieje. Sos doprawiamy do smaku przyprawami. Ser mieszamy z posiekaną natką pietruszki i koperkiem. Pieczarki pozbawiamy ogonków układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Tak przygotowane pieczarki nadziewamy sosem mięsnym, a następnie posypujemy serem. Pieczarki zapiekamy w 180 stopniach przez 15-20 minut.