Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka zupa, dla tych ktorzy nie maja czasu na robienie porzadnych wywarow
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 85
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 64
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 85
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 64
Składniki
Pieczarki podsmazamy z cebulka. Doprawiamy sola i pieprzem.
W garnku zagotowujemy 1 litr wody, rozpuszczamy bulion i dodajemy pieczarki w cebulka. Zmniejszamy ogien, dodajemy troche mleka lub smietany, wsypujemy suchy makaron i gotujemy bez przykrycia ok 15 minut az makaron dojdzie a zupa sie troszke zredukuje.
Mozna rowniez dodac obojetnie jakie warzywka mrozone aby zupa byla bardziej sycaca. Ja dodalam dzisiaj garsc mrozonej fasolki szparagowej. Jak sie ktos uprze lub lubi mozna tez zupe zmiksowac przed dodaniem makaronu, ale ja wole widziec co w zupie plywa ;)