Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta pieczeń o łagodnym smaku pieczarek.Dobra na obiad,ale też jako dodatek do kanapek.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232054
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232054
Składniki
Pieczarki trę na tarce i smażę.Dodaję do mięsa,razem z bułką tartą.Cebule kroję w drobną kostkę,koperek siekam.Dodaję przyprawy i wszystko dokładnie mieszam.
Formuję w dłoniach kształt pieczeni i układam na blaszkę.Ja piekę w korytku.Piekę ok.30 minut w 180 stopniach.