Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została mi pieczeń z poprzedniego dnia ,z,dodatkiem sosu była zupełnie innym daniem na obiad.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 165
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 832
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 651
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 165
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 832
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 651
Składniki
Cebulę kroję wkostkę i podsmażam na maśle.Dodaję pokrojone pieczarki i cały czas smażę,posypuję solą i pieprzem.Ja używam dosyć dużej ilości pieprzu.
Gdy wszystko się podsmaży dodaję śmietanę i duszę na wolnym ogniu do momentu kiedy sos stanie się w miarę gęsty.Pieczeń kroję w plastry i dodaję do sosu ,gotuję razem jeszcze chwilkę,aby mięso było ciepłe.Bardzo dobra do tego jest surówka z marchewki'