Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została mi pieczeń z poprzedniego dnia ,z,dodatkiem sosu była zupełnie innym daniem na obiad.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3287
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3287
Składniki
Cebulę kroję wkostkę i podsmażam na maśle.Dodaję pokrojone pieczarki i cały czas smażę,posypuję solą i pieprzem.Ja używam dosyć dużej ilości pieprzu.
Gdy wszystko się podsmaży dodaję śmietanę i duszę na wolnym ogniu do momentu kiedy sos stanie się w miarę gęsty.Pieczeń kroję w plastry i dodaję do sosu ,gotuję razem jeszcze chwilkę,aby mięso było ciepłe.Bardzo dobra do tego jest surówka z marchewki'