Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 22304
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9562
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2098
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4101
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 734
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 372
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 22304
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9562
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2098
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4101
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 734
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 372
Składniki
Z octu, szklanki przegotowanej wody i przypraw zrób zalewę, włóż do niej umyte mięso. Pozostaw je w chłodnym miejscu na 2 dni. Potem opłucz, osusz, naszpikuj słupkami słoniny. Oprósz solą i pieprzem. W rondlu rozgrzej po 4 łyżki oleju, obsmaż mięso, a następnie duś je pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 1,5 godz. W połowie duszenia dodaj obraną i pokrojoną włoszczyznę.