Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla smakoszy
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 483
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 623
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 483
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 623
Składniki
Z octu, szklanki przegotowanej wody i przypraw zrób zalewę, włóż do niej umyte mięso. Pozostaw je w chłodnym miejscu na 2 dni. Potem opłucz, osusz, naszpikuj słupkami słoniny. Oprósz solą i pieprzem. W rondlu rozgrzej po 4 łyżki oleju, obsmaż mięso, a następnie duś je pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 1,5 godz. W połowie duszenia dodaj obraną i pokrojoną włoszczyznę.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlet jak schabowy z karkówki
Dania główne
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Dania główne
pizza ze szpinakiem I serem pleśniowym
Dania główne
Polędwiczki z grzybami w boczku
Kotlet jak schabowy z karkówki
Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...
Odsłon: 41
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem to prosty sposób na pyszny , szybki i sycą...
Odsłon: 215