Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa do zrobienia i smakowita.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28634
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28634
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Składniki
Papryki i cebulę oczyść, pokrój w kostkę, podsmaż na oliwie. W dużej misce wyrób masę z mięsa, jajek, warzyw, musztardy, bułki tartej i fety. Dopraw solą, pieprzem, papryką.
Formę (keksówkę) wysmaruj masłem i wysyp bułką tartą. Wyłóż masę. Wierzch wyrównaj łyżką i posmaruj oliwą. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st na ok. 50 min.