Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa do zrobienia i smakowita.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 736
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2047
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 736
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2047
Składniki
Papryki i cebulę oczyść, pokrój w kostkę, podsmaż na oliwie. W dużej misce wyrób masę z mięsa, jajek, warzyw, musztardy, bułki tartej i fety. Dopraw solą, pieprzem, papryką.
Formę (keksówkę) wysmaruj masłem i wysyp bułką tartą. Wyłóż masę. Wierzch wyrównaj łyżką i posmaruj oliwą. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st na ok. 50 min.