Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne mięsko ,które rozpływa się w ustach po takim przygotowaniu. Bardzo polecam na pewno zachwyci :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1076
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 966
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14701
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1076
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 966
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14701
Składniki
Mięso obsmażyć na tłuszczu wcześniej doprawione i obtoczone w mące. Usmażone mięsko dać do brytfanki,podlać odrobiną wody i zapiekać pod przykryciem około 40 min. Osobno podsmażyć cebule ,jak będą gotowe podsypać 1 łyżką mąki i zrumienić. Mięso wyjąć z piekarnika ,dodać cebule podsmażone ,zamieszać ,jeśli za gęste będzie podlać wodą i doprawić do smaku. Dać do piekarnika by składniki połączyły się, Proste i pyszne jedzenie.A najważniejsze tanie:)
Smacznego życzę!