Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne mięsko ,które rozpływa się w ustach po takim przygotowaniu. Bardzo polecam na pewno zachwyci :)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3990
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415627
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2642
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3990
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415627
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2642
Składniki
Mięso obsmażyć na tłuszczu wcześniej doprawione i obtoczone w mące. Usmażone mięsko dać do brytfanki,podlać odrobiną wody i zapiekać pod przykryciem około 40 min. Osobno podsmażyć cebule ,jak będą gotowe podsypać 1 łyżką mąki i zrumienić. Mięso wyjąć z piekarnika ,dodać cebule podsmażone ,zamieszać ,jeśli za gęste będzie podlać wodą i doprawić do smaku. Dać do piekarnika by składniki połączyły się, Proste i pyszne jedzenie.A najważniejsze tanie:)
Smacznego życzę!