Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , lekka pieczeń. Wspomnienie jesiennych poszukiwań grzybów. Może być jako danie główne , lub dodatek do kanapek.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Cebulę obieram i drobno siekam.Mięso wkładam do miski , wsypuję połowe cebuli, ryż, jajko , bułkę tartą i przyprawiam. Bardzo dokładnie mieszam .
Na patelni smaże grzyby z resztą cebuli.Trochę solę i pieprzę. Studzę.
W środek mielonego wkładam usmażone grzyby [ tak jak do pieczeni z jajkiem]. Umieszczam pieczeń w naczyniu żaroodpornym i piekę ok. 1 godz. w 170 stopniach.