Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , lekka pieczeń. Wspomnienie jesiennych poszukiwań grzybów. Może być jako danie główne , lub dodatek do kanapek.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17280
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 138
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7655
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17280
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 138
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7655
Składniki
Cebulę obieram i drobno siekam.Mięso wkładam do miski , wsypuję połowe cebuli, ryż, jajko , bułkę tartą i przyprawiam. Bardzo dokładnie mieszam .
Na patelni smaże grzyby z resztą cebuli.Trochę solę i pieprzę. Studzę.
W środek mielonego wkładam usmażone grzyby [ tak jak do pieczeni z jajkiem]. Umieszczam pieczeń w naczyniu żaroodpornym i piekę ok. 1 godz. w 170 stopniach.