Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla tych ktorzy lubia mieso o zdecydowanym smaku !
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5110
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5110
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Składniki
na duzej patelni rozgrzac odrobine margaryny i szybko na duzym ogniu obsmazyc mieso z dwoch stron, nastepnie przelozyc go do naczynia zaroodpornego, dookola poukladac pokrojone w cwiartki szalotki czosnek oraz opruszyc mieso przyprawami i podlac winem, wstawic do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec okolo 1,5 godziny, po upieczeniuwyjac poodkrawac mieso od kosci, a powstaly sos zagescic jedna mala lyzeczka maki, podawac z duszonymi warzywami i ryzem, smacznego