Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki w koperku podane z pieczoną, białą kiełbasą i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2661
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2944
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2661
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2944
Składniki
Kiełbaski pieczemy na gorącym tłuszczu. Ziemniaki myjemy i ścieramy skórki, gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu ziemniaków odlewamy wodę, polewamy je gorącym tłuszczem, posypujemy drobno pokrojonym koprem i mieszamy, tak żeby obłożyły się koprem. Upieczone kiełbaski podajemy z ziemniakami i marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!