Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki w koperku podane z pieczoną, białą kiełbasą i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1366
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 312
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1366
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 312
Składniki
Kiełbaski pieczemy na gorącym tłuszczu. Ziemniaki myjemy i ścieramy skórki, gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu ziemniaków odlewamy wodę, polewamy je gorącym tłuszczem, posypujemy drobno pokrojonym koprem i mieszamy, tak żeby obłożyły się koprem. Upieczone kiełbaski podajemy z ziemniakami i marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!