Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nom, było pojedzone! Dzisiaj tak krótko, bo co się rozpisywać. Cud, miód i golonka! Nadmienię tylko, że warzywa to była istna petarda! Podwójcie proporcje ;) co ja piszę dajcie razy 4 lub 5 Polecam Arek Gie
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3045
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 646
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3045
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 646
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Marchew, pietruszkę i seler obieramy i ścieramy na tarce do jarzyn. Por kroimy w piórka. Warzywa przekładamy do mięsa, dodajemy miód, olej, sos sojowy, liście laurowe, ziele angielskie, sól i pieprz. Składniki mieszamy, odstawiamy do lodówki na 12 godzin. Całość umieszczamy w naczyniu żaroodpornym, przykrywamy i pieczemy 2 godziny w temperaturze 180°C, tryb góra-dół. Na kwadrans przed końcem pieczemy bez przykrycia z funkcją termoobiegu.