Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nom, było pojedzone! Dzisiaj tak krótko, bo co się rozpisywać. Cud, miód i golonka! Nadmienię tylko, że warzywa to była istna petarda! Podwójcie proporcje ;) co ja piszę dajcie razy 4 lub 5 Polecam Arek Gie
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 339
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2493
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 339
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2493
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Marchew, pietruszkę i seler obieramy i ścieramy na tarce do jarzyn. Por kroimy w piórka. Warzywa przekładamy do mięsa, dodajemy miód, olej, sos sojowy, liście laurowe, ziele angielskie, sól i pieprz. Składniki mieszamy, odstawiamy do lodówki na 12 godzin. Całość umieszczamy w naczyniu żaroodpornym, przykrywamy i pieczemy 2 godziny w temperaturze 180°C, tryb góra-dół. Na kwadrans przed końcem pieczemy bez przykrycia z funkcją termoobiegu.