Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na klasyczną pieczeń wieprzową.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 111
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1040
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 111
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1040
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce.
Mięso nacieramy marynatą i obkładamy plasterkami cebuli. Mięso wkładamy do lodówki na całą noc (mięso wyciągamy dwie godziny przed pieczeniem).
Zamarynowane mięso przekładamy wraz z cebulą do naczynia żaroodpornego. Obkładamy wkoło ćwiartkami jabłek i pieczemy pod przykryciem przez 1,5 godziny w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!