Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na klasyczną pieczeń wieprzową.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1124
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2054
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 486
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1124
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2054
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 486
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce.
Mięso nacieramy marynatą i obkładamy plasterkami cebuli. Mięso wkładamy do lodówki na całą noc (mięso wyciągamy dwie godziny przed pieczeniem).
Zamarynowane mięso przekładamy wraz z cebulą do naczynia żaroodpornego. Obkładamy wkoło ćwiartkami jabłek i pieczemy pod przykryciem przez 1,5 godziny w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!