Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na klasyczną pieczeń wieprzową.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2068
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421345
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2068
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421345
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce.
Mięso nacieramy marynatą i obkładamy plasterkami cebuli. Mięso wkładamy do lodówki na całą noc (mięso wyciągamy dwie godziny przed pieczeniem).
Zamarynowane mięso przekładamy wraz z cebulą do naczynia żaroodpornego. Obkładamy wkoło ćwiartkami jabłek i pieczemy pod przykryciem przez 1,5 godziny w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!