Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela pieczona jest przepyszna, prosta do zrobienia i bardzo soczysta. Można ją nabyć w bardzo przystępnej cenie. Proponuję wersję w orientalnym sosie.
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 91
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 62
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 35
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 143
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 322
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 91
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 62
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 35
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 143
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 322
Składniki
Makrelę opłukać osuszyć, ponacinać w ułożyć w1 blaszce lub 2 oddzielnych blaszkach. W nacięcia włożyć plasterki cytryny i czosnku. Składniki sosu wymieszać i polać rybę. Blaszki odłożyć do lodówki na minimum 3 godziny a najlepiej na całą noc. Na 20 minut przed pieczeniem wyjąć blaszki z lodówki. Piec w 200 C około 20 minut.