Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela pieczona jest przepyszna, prosta do zrobienia i bardzo soczysta. Można ją nabyć w bardzo przystępnej cenie. Proponuję wersję w orientalnym sosie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Składniki
Makrelę opłukać osuszyć, ponacinać w ułożyć w1 blaszce lub 2 oddzielnych blaszkach. W nacięcia włożyć plasterki cytryny i czosnku. Składniki sosu wymieszać i polać rybę. Blaszki odłożyć do lodówki na minimum 3 godziny a najlepiej na całą noc. Na 20 minut przed pieczeniem wyjąć blaszki z lodówki. Piec w 200 C około 20 minut.