Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli pomysł na szybki, ale doskonały obiad
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1573
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 352
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1573
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 352
Składniki
w miseczce dokładnie mieszamy oliwę, sos sojowy i wszystkie przyprawy
tak powstałą pastą smarujemy z obu stron polędwicę, układamy w naczyniu żaroodpornym i odstawiamy na kilka minut, w tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 200 st C
dorsza zapiekamy 20 min w odkrytym naczyniu, skrapiamy sokiem z cytryny i gotowe, smacznego ;-)