Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli pomysł na szybki, ale doskonały obiad
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1042
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12948
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1042
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12948
Składniki
w miseczce dokładnie mieszamy oliwę, sos sojowy i wszystkie przyprawy
tak powstałą pastą smarujemy z obu stron polędwicę, układamy w naczyniu żaroodpornym i odstawiamy na kilka minut, w tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 200 st C
dorsza zapiekamy 20 min w odkrytym naczyniu, skrapiamy sokiem z cytryny i gotowe, smacznego ;-)