Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli pomysł na szybki, ale doskonały obiad
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 110
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 835
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 912
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 110
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 835
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 912
Składniki
w miseczce dokładnie mieszamy oliwę, sos sojowy i wszystkie przyprawy
tak powstałą pastą smarujemy z obu stron polędwicę, układamy w naczyniu żaroodpornym i odstawiamy na kilka minut, w tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 200 st C
dorsza zapiekamy 20 min w odkrytym naczyniu, skrapiamy sokiem z cytryny i gotowe, smacznego ;-)