Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli pomysł na szybki, ale doskonały obiad
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 60
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 155
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1221
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 491
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 60
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 155
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1221
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 491
Składniki
w miseczce dokładnie mieszamy oliwę, sos sojowy i wszystkie przyprawy
tak powstałą pastą smarujemy z obu stron polędwicę, układamy w naczyniu żaroodpornym i odstawiamy na kilka minut, w tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 200 st C
dorsza zapiekamy 20 min w odkrytym naczyniu, skrapiamy sokiem z cytryny i gotowe, smacznego ;-)