Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli pomysł na szybki, ale doskonały obiad
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5812
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 319
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5812
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 319
Składniki
w miseczce dokładnie mieszamy oliwę, sos sojowy i wszystkie przyprawy
tak powstałą pastą smarujemy z obu stron polędwicę, układamy w naczyniu żaroodpornym i odstawiamy na kilka minut, w tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 200 st C
dorsza zapiekamy 20 min w odkrytym naczyniu, skrapiamy sokiem z cytryny i gotowe, smacznego ;-)