Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szczupak,mintaj ale najlepszy jest pstrąg.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7597
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 217
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2478
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7597
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 217
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2478
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
filety ryby posypac sola i pieprzem,skropić sokiem z cytryny i odstawic na godzinę
w tym czasie przygotowac warzywa:marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach,cebule i pora pokroic w cienkie plasterki ,dodac posiekana natke pietruszki ,warzyw nie solić
flilety posmarowac serkiem fromag ,na tak przygotowane filety połozyć troche warzyw
filety zwinąć w ruloniki i spiąć wykałaczką,na kazdy rulonik połozyc po kawałeczku masła
do naczynia zaroodpornego wlac troszeczke oleju ,włozyc rybe i wstawic do piekarnika
do warzyw ,które zostały dodac pokrojona papryke i pomidory,po 10 minutach pieczenia dodac pozostałe warzywa,posolic troszkę i piec jeszcze razem z rybą 15
ja lubie kiedy warzywa są lekko twarde,tak przygotowana rybe mozna podać na gorąco z ziemniakami lub na zimno z pieczywem