Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szczupak,mintaj ale najlepszy jest pstrąg.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6346
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1966
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6346
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1966
 
         
         
                Składniki
filety ryby posypac sola i pieprzem,skropić sokiem z cytryny i odstawic na godzinę
w tym czasie przygotowac warzywa:marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach,cebule i pora pokroic w cienkie plasterki ,dodac posiekana natke pietruszki ,warzyw nie solić
flilety posmarowac serkiem fromag ,na tak przygotowane filety połozyć troche warzyw
filety zwinąć w ruloniki i spiąć wykałaczką,na kazdy rulonik połozyc po kawałeczku masła
do naczynia zaroodpornego wlac troszeczke oleju ,włozyc rybe i wstawic do piekarnika
do warzyw ,które zostały dodac pokrojona papryke i pomidory,po 10 minutach pieczenia dodac pozostałe warzywa,posolic troszkę i piec jeszcze razem z rybą 15
ja lubie kiedy warzywa są lekko twarde,tak przygotowana rybe mozna podać na gorąco z ziemniakami lub na zimno z pieczywem