Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szczupak,mintaj ale najlepszy jest pstrąg.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 334
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 334
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2600
Składniki
filety ryby posypac sola i pieprzem,skropić sokiem z cytryny i odstawic na godzinę
w tym czasie przygotowac warzywa:marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach,cebule i pora pokroic w cienkie plasterki ,dodac posiekana natke pietruszki ,warzyw nie solić
flilety posmarowac serkiem fromag ,na tak przygotowane filety połozyć troche warzyw
filety zwinąć w ruloniki i spiąć wykałaczką,na kazdy rulonik połozyc po kawałeczku masła
do naczynia zaroodpornego wlac troszeczke oleju ,włozyc rybe i wstawic do piekarnika
do warzyw ,które zostały dodac pokrojona papryke i pomidory,po 10 minutach pieczenia dodac pozostałe warzywa,posolic troszkę i piec jeszcze razem z rybą 15
ja lubie kiedy warzywa są lekko twarde,tak przygotowana rybe mozna podać na gorąco z ziemniakami lub na zimno z pieczywem