Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szczupak,mintaj ale najlepszy jest pstrąg.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1987
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1665
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1987
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1665
Składniki
filety ryby posypac sola i pieprzem,skropić sokiem z cytryny i odstawic na godzinę
w tym czasie przygotowac warzywa:marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach,cebule i pora pokroic w cienkie plasterki ,dodac posiekana natke pietruszki ,warzyw nie solić
flilety posmarowac serkiem fromag ,na tak przygotowane filety połozyć troche warzyw
filety zwinąć w ruloniki i spiąć wykałaczką,na kazdy rulonik połozyc po kawałeczku masła
do naczynia zaroodpornego wlac troszeczke oleju ,włozyc rybe i wstawic do piekarnika
do warzyw ,które zostały dodac pokrojona papryke i pomidory,po 10 minutach pieczenia dodac pozostałe warzywa,posolic troszkę i piec jeszcze razem z rybą 15
ja lubie kiedy warzywa są lekko twarde,tak przygotowana rybe mozna podać na gorąco z ziemniakami lub na zimno z pieczywem