Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seria przepisów składająca się z potraw wykonanych z czterech składników. Do głównych składników nie zaliczamy tłuszczu do pieczenia/smażenia, wody do gotowania i sypkich przypraw. Tradycyjna wątróbka z cebulką przygotowana bez smażenia na patelni. Sycący i tani posiłek do przygotowania w pół godziny!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10646
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11603
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 607
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10646
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11603
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 607
Składniki
Do wątróbki dodajemy pokrojoną w półplasterki cebulę, kilka łyżek oliwy, szczyptę pieprzu i łyżkę majeranku. Mieszamy (opcjonalnie odstawiamy na godzinę).
Wątróbkę i cebulę przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Po upieczeniu cebulę i wątróbkę posypujemy solą.
Bułki przekrawamy na pół i smarujemy musztardą. Na pieczywo wykładamy pieczoną cebulkę i kawałki wątróbki. Smacznego!