Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seria przepisów składająca się z potraw wykonanych z czterech składników. Do głównych składników nie zaliczamy tłuszczu do pieczenia/smażenia, wody do gotowania i sypkich przypraw. Tradycyjna wątróbka z cebulką przygotowana bez smażenia na patelni. Sycący i tani posiłek do przygotowania w pół godziny!
Czy cukrzycy mogą jeść czekoladę? Ta gorzka, spożywana rzadko i w niewielkich...
Odsłon: 49853
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 53
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 354
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 404
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 510
Czy cukrzycy mogą jeść czekoladę? Ta gorzka, spożywana rzadko i w niewielkich...
Odsłon: 49853
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 53
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 354
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 404
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 510
Składniki
Do wątróbki dodajemy pokrojoną w półplasterki cebulę, kilka łyżek oliwy, szczyptę pieprzu i łyżkę majeranku. Mieszamy (opcjonalnie odstawiamy na godzinę).
Wątróbkę i cebulę przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Po upieczeniu cebulę i wątróbkę posypujemy solą.
Bułki przekrawamy na pół i smarujemy musztardą. Na pieczywo wykładamy pieczoną cebulkę i kawałki wątróbki. Smacznego!