Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seria przepisów składająca się z potraw wykonanych z czterech składników. Do głównych składników nie zaliczamy tłuszczu do pieczenia/smażenia, wody do gotowania i sypkich przypraw. Tradycyjna wątróbka z cebulką przygotowana bez smażenia na patelni. Sycący i tani posiłek do przygotowania w pół godziny!
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 132
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 172
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 48
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 90
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 33
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 132
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 172
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 48
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 90
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 33
Składniki
Do wątróbki dodajemy pokrojoną w półplasterki cebulę, kilka łyżek oliwy, szczyptę pieprzu i łyżkę majeranku. Mieszamy (opcjonalnie odstawiamy na godzinę).
Wątróbkę i cebulę przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Po upieczeniu cebulę i wątróbkę posypujemy solą.
Bułki przekrawamy na pół i smarujemy musztardą. Na pieczywo wykładamy pieczoną cebulkę i kawałki wątróbki. Smacznego!