Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując te filety wzorowałam się na popularnej, imprezowej sałatce:). Zdrowo i kolorowo!
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14627
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14627
Składniki
Filety przekrawamy na pół, rozbijamy na kotlety. Dokładnie obsypujemy przyprawą kebab-gyros. Paprykę, ogórki i cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy z tartym serem.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety a na każdy z nich grubą warstwę warzyw z serem.
Filety pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.