Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując te filety wzorowałam się na popularnej, imprezowej sałatce:). Zdrowo i kolorowo!
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 104
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9041
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 122
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 104
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9041
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 122
Składniki
Filety przekrawamy na pół, rozbijamy na kotlety. Dokładnie obsypujemy przyprawą kebab-gyros. Paprykę, ogórki i cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy z tartym serem.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety a na każdy z nich grubą warstwę warzyw z serem.
Filety pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.