Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując te filety wzorowałam się na popularnej, imprezowej sałatce:). Zdrowo i kolorowo!
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17645
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17645
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Składniki
Filety przekrawamy na pół, rozbijamy na kotlety. Dokładnie obsypujemy przyprawą kebab-gyros. Paprykę, ogórki i cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy z tartym serem.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety a na każdy z nich grubą warstwę warzyw z serem.
Filety pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.