Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując te filety wzorowałam się na popularnej, imprezowej sałatce:). Zdrowo i kolorowo!
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 117
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 215
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1962
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 117
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 215
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1962
Składniki
Filety przekrawamy na pół, rozbijamy na kotlety. Dokładnie obsypujemy przyprawą kebab-gyros. Paprykę, ogórki i cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy z tartym serem.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety a na każdy z nich grubą warstwę warzyw z serem.
Filety pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.