Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie dania jednogarnkowe? Lubicie czasami coś fajnego zrobić i się nie narobić? Koniecznie przetestujcie ten przepis.
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2051
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 304
Polecam.
Odsłon: 1957
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 695
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2051
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 304
Polecam.
Odsłon: 1957
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 695
Składniki
Filety oczyszczamy, porcjujemy, przekładamy do miski, zalewamy sokiem pomidorowym. Do filetów wrzucamy pokrojone na plasterki pieczarki, grzyby shimeji, kukurydzę wraz z zalewą, posiekany czosnek, pokrojone w paski papryki, drobno posiekaną natkę, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wlewamy rosół drobiowy. Składki mieszamy. Zapiekamy 45 minut (termoobieg) w 180°C.