Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie dania jednogarnkowe? Lubicie czasami coś fajnego zrobić i się nie narobić? Koniecznie przetestujcie ten przepis.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 216
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34114
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 513
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3358
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 216
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34114
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 513
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3358
Składniki
Filety oczyszczamy, porcjujemy, przekładamy do miski, zalewamy sokiem pomidorowym. Do filetów wrzucamy pokrojone na plasterki pieczarki, grzyby shimeji, kukurydzę wraz z zalewą, posiekany czosnek, pokrojone w paski papryki, drobno posiekaną natkę, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wlewamy rosół drobiowy. Składki mieszamy. Zapiekamy 45 minut (termoobieg) w 180°C.