Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie mięso, chrupiąca skórka..... Pyszne
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 11
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 198
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 435
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 692
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 79
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 11
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 198
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 435
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 692
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 79
Składniki
Udka natrzeć solą, pieprzem, majerankiem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, odstawić na kilka godzin.
Cebulę pokroić w ósemki, włożyć do brytfanny, zalać winem. Mięso położyć na cebuli, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piec do miękkości mięsa (około 2,5 godziny), co jakiś czas polewając udka tworzącym się sosem.