Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki są pyszne, ale również pracochłonne. Ta wersja jest nieco inna w smaku od tradycyjnych gołąbków, dodatkowo szybsza i łatwiejsza do zrobienia. Smacznego:)
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 149
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4206
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 177
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 149
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4206
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 177
Składniki
Kapustę drobno siekamy. Zalewamy wrzątkiem, moczymy przez około 20 minut, odcedzamy. Ryż gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Cebulę drobno siekamy.
Mięso mielone, kapustę, ryż, cebulę, jajka i przyprawy mieszamy ze sobą, zagniatamy do powstania gładkiej masy. Formujemy kotlety wielkości niedużych gołąbków.
Gołąbki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.