Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w zasadzie można przygotować dzień wcześniej, nawet lepiej…fajnie przejdzie smakami tego wspaniałego sosu.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3487
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3487
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Mięso myjemy, oczyszczamy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Przekładamy do miski, dodajemy sos, dokładnie mieszamy, przykrywamy i wkładamy na noc do lodówki. Następnego dnia, kurczaka przekładamy do naczynia żaroodpornego. Przez pierwsze 20 min pieczemy w 200°C, później na 25 min włączamy termoobiegu. Podajemy z ulubionymi dodatkami.