Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie - jak zawsze u mnie na profilu prosty obiadek:)
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1704
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2243
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 47
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1345
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1704
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2243
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 47
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1345
Składniki
Uda dokładnie umyć i oddzielić udko od pałek (nie trzeba tego robić jak ktoś wszamie całe udko:)) Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posolić, posypać przyprawą do kurczaka. Na wierzch położyć cebulę pokrojoną w krążki i obłożyć wiórkami masła.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 1,5 - 2h.