Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie - jak zawsze u mnie na profilu prosty obiadek:)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Uda dokładnie umyć i oddzielić udko od pałek (nie trzeba tego robić jak ktoś wszamie całe udko:)) Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posolić, posypać przyprawą do kurczaka. Na wierzch położyć cebulę pokrojoną w krążki i obłożyć wiórkami masła.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 1,5 - 2h.