Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie - jak zawsze u mnie na profilu prosty obiadek:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5544
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1028
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12045
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5136
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1464
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5544
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1028
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12045
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5136
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1464
Składniki
Uda dokładnie umyć i oddzielić udko od pałek (nie trzeba tego robić jak ktoś wszamie całe udko:)) Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posolić, posypać przyprawą do kurczaka. Na wierzch położyć cebulę pokrojoną w krążki i obłożyć wiórkami masła.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 1,5 - 2h.