Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie - jak zawsze u mnie na profilu prosty obiadek:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 101
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2285
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 101
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2285
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Uda dokładnie umyć i oddzielić udko od pałek (nie trzeba tego robić jak ktoś wszamie całe udko:)) Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posolić, posypać przyprawą do kurczaka. Na wierzch położyć cebulę pokrojoną w krążki i obłożyć wiórkami masła.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 1,5 - 2h.