Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieprz i kminek idealnie podkreślają smak żeberek. Mielony kminek jest nie wyczuwalny w smaku i świetnie wpływa na trawienie obfitego posiłku. Cały obiad za jednym razem.
rękaw do pieczenia
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4757
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4757
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Składniki
Żeberka trzeba bardzo obficie obsypać pieprzem i kminkiem, i posolić. Żeberka układa się na warstwie pokrojonych warzyw w rękawie. Nie trzeba ich natłuszczać- tłuszcz spłynie z żeberek, ani też przyprawiać. Całość ważyła ponad 2 kg więc piekłam 2 h, jeśli wcześniej zacznie się rumienić i wysychać to znaczy, że są już dobre. Smacznego :)