Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieprz i kminek idealnie podkreślają smak żeberek. Mielony kminek jest nie wyczuwalny w smaku i świetnie wpływa na trawienie obfitego posiłku. Cały obiad za jednym razem.
rękaw do pieczenia
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2113
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 369
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 793
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17260
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2113
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 369
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 793
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17260
Składniki
Żeberka trzeba bardzo obficie obsypać pieprzem i kminkiem, i posolić. Żeberka układa się na warstwie pokrojonych warzyw w rękawie. Nie trzeba ich natłuszczać- tłuszcz spłynie z żeberek, ani też przyprawiać. Całość ważyła ponad 2 kg więc piekłam 2 h, jeśli wcześniej zacznie się rumienić i wysychać to znaczy, że są już dobre. Smacznego :)