Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie obiadowe, pokochasz te pieczone piersi kurczaka z żurawiną. Zdrowe i smaczne danie obiadowe. Fantastyczna, soczysta pierś z kurczaka, którą przygotujesz nawet gdy nie masz zbyt dużo czasu. Dodatkowo smak soczystego mięsa podkreśli dodatek żurawiny. Doskonałe połączenie, zrób przekonaj się.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14123
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1634
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16098
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6476
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14123
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1634
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16098
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6476
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam odstające części, robię podłużny otwór. Mięso doprawiam solą oraz przyprawą do kurczaka.
2. Ser kroję w słupki, w otworze mięsa umieszczam po słupku sera żółtego oraz po 2 łyżeczki żurawiny. Mięso przyciskam żeby zamknął się otwór i układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Mięso piekę 30 minut w 180°C.
3. Po upieczeniu mięso smaruję pozostałą żurawiną i kroję na mniejsze kawałki. 4. Danie gotowe. 5. Smacznego.