Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jednogarnkowe danie na sycący obiad...........SMACZNEGO!!!
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24381
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 305
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24381
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 305
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Składniki
kurczaka podzielić na cztery porcje, odciąć grzbiet, z szyją, skrzydełka (można użyć do wywaru zupy), nadmiar tłustej skóry, opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym, do brytfanki wkładać porcje kurczaka natarte olejem, posypać party dip meksykański, odstawić do lodówki na 2 godziny główki czosnku obrać, ząbki pokroić na mniejsze kawałki razem z cebulą wsypać do mięsa, dodac przyprawę w płynie, paprykę ostrą dodać pokrojone w plastry cukinię ze skórką, wyszorowane młode ziemniaki ze skórką, nakryć pokrywką, piekarnik nagrzany na 220 C, grzanie góra/dół, piec pod przykryciem 50 minut, następnie porcje mięsa obrócić i bez przykrycia na termoobiegu w 160 C z 10 minut