Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jurajski jest hodowany w Polsce w wodzie pochodzącej z odwiertów tak zwanych "jurajskich", mięso jest chudsze, bardziej zwarte i po prostu smaczne.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 154
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 819
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7092
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8674
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 154
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 819
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7092
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8674
Składniki
Rybę oczyściłam z łusek i nacięłam i natarłam solą i chili. Użyłam też do nacierania ajvaru i czosnku. Ale następnym razem użyję czosnku suszonego. Ten świeży był zbyt wyrazisty. Rybę ułożyłam na warzywach, które tylko natarłam oliwą i posoliłam. Zapiekałam 45 minut w 180 C, a formę przykryłam kawałkiem papieru do pieczenia, na 15 minut przed końcem zdjęłam papier.
:D
:DDD
Smacznego :)