Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jurajski jest hodowany w Polsce w wodzie pochodzącej z odwiertów tak zwanych "jurajskich", mięso jest chudsze, bardziej zwarte i po prostu smaczne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1269
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1269
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Składniki
Rybę oczyściłam z łusek i nacięłam i natarłam solą i chili. Użyłam też do nacierania ajvaru i czosnku. Ale następnym razem użyję czosnku suszonego. Ten świeży był zbyt wyrazisty. Rybę ułożyłam na warzywach, które tylko natarłam oliwą i posoliłam. Zapiekałam 45 minut w 180 C, a formę przykryłam kawałkiem papieru do pieczenia, na 15 minut przed końcem zdjęłam papier.
:D
:DDD
Smacznego :)