Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jurajski jest hodowany w Polsce w wodzie pochodzącej z odwiertów tak zwanych "jurajskich", mięso jest chudsze, bardziej zwarte i po prostu smaczne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11933
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16352
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5235
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11933
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16352
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5235
Składniki
Rybę oczyściłam z łusek i nacięłam i natarłam solą i chili. Użyłam też do nacierania ajvaru i czosnku. Ale następnym razem użyję czosnku suszonego. Ten świeży był zbyt wyrazisty. Rybę ułożyłam na warzywach, które tylko natarłam oliwą i posoliłam. Zapiekałam 45 minut w 180 C, a formę przykryłam kawałkiem papieru do pieczenia, na 15 minut przed końcem zdjęłam papier.
:D
:DDD
Smacznego :)