Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jurajski jest hodowany w Polsce w wodzie pochodzącej z odwiertów tak zwanych "jurajskich", mięso jest chudsze, bardziej zwarte i po prostu smaczne.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1441
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 342
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1751
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1441
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 342
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1751
Składniki
Rybę oczyściłam z łusek i nacięłam i natarłam solą i chili. Użyłam też do nacierania ajvaru i czosnku. Ale następnym razem użyję czosnku suszonego. Ten świeży był zbyt wyrazisty. Rybę ułożyłam na warzywach, które tylko natarłam oliwą i posoliłam. Zapiekałam 45 minut w 180 C, a formę przykryłam kawałkiem papieru do pieczenia, na 15 minut przed końcem zdjęłam papier.
:D
:DDD
Smacznego :)