Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny schab w aromatycznej marynacie.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 842
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4109
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 842
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4109
Składniki
Oblozyc slonina wirzch schabu i obwiazac sznurkiem. Tak przygotowane mieso natrzec marynata i pozostawic w lodowce minimum 2 godziny. Nastepnie ulozyc w naczyniu do pieczenia i piec okolo 20 min w tem 190stC. Po uplywie tego czasu zmiejszyc temperature do 160stC i dodac warzywa. Piec okolo 40 min (lub do upieczenia miesa)