Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis godny polecenia wszystkim fanom pierogów.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8708
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8708
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Dynię obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić. Cebulę i czosnek posiekać. Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać dynię, oprószyć solą i pieprzem, dusić do miękkości. Dynię rozgnieść widelcem, ostudzić. Dodać ser, jajko, zioła, skorygować smak. Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto. Rozwałkować, wycinać krążki, nadziewać farszem i zlepić fantazyjnie. Wrzucać na gotującą się wodę (osolona i z 3 łyżkami oleju). Podawać z suszonymi pomidorami i rukolą.