Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10611
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6127
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12992
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4747
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10611
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6127
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12992
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4747
Składniki
Mąkę wymieszać z solą, zalać dość ciepłą wodą wodą i wymieszać. Zagnieść gładkie ciasto i rozwałkować na grubość 1- 2 mm, lekko podsypując mąką, szklanką powykrawać koła. Ser wymieszać z pozostałymi składnikami. Na każde koło z ciasta nakładać po łyżeczce farszu, zlepiać pierogi. Wrzucać do wrzącej wody, gotować około 2 minuty po wypłynięciu na wierzch, odcedzić.