Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebawem koniec sezonu truskawkowego więc korzystajmy póki są...
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2236
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2236
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Składniki
Ciasto: Mąkę przesiać, dodać wodę i olej. Ciasto zagnieść aby było elastyczne. Rozwałkować cienko. Farsz: Ser zmielić, dodać jajko, cukier waniliowy i kilka łyżek cukru do smaku...
Formą do pierogów wykrawać kółka, dodać serka i kilka kawałków truskawek i skleić ciasto.
Pierogi wrzucić do wrzącej wody i gotować aż do wypłynięcia i jeszcze małą chwilkę. Można podać z musem truskawkowym i małą ilością bitej śmietany
Smacznego