Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis tylko kilka składników. Szybko i smacznie. Idealny na imprezę lub jako dodatek do kanapek.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 434
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5141
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3348
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 434
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5141
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3348
Składniki
Pierś kurczaka kroimy na podłużne kawałki. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Kawałki mięsa zawijamy w plastry boczku.
W miseczce mieszamy miód z musztardą, olejem i pieprzem.
Kawałki kurczaka układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy przygotowaną marynatą i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!