Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis tylko kilka składników. Szybko i smacznie. Idealny na imprezę lub jako dodatek do kanapek.
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7344
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 133
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 82
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 73
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 156
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7344
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 133
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 82
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 73
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 156
Składniki
Pierś kurczaka kroimy na podłużne kawałki. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Kawałki mięsa zawijamy w plastry boczku.
W miseczce mieszamy miód z musztardą, olejem i pieprzem.
Kawałki kurczaka układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy przygotowaną marynatą i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!