Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest najlepsze na drugi dzień. Niebo dla podniebienia.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93427
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1883
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5702
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5681
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93427
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1883
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5702
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5681
Składniki
Pierś kroimy na małe kawałki, dodajemy oliwę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Por-biała część kroimy w wąskie paski, lekko solimy żeby był miękki.
Majonez mieszamy z keczupem w równej proporcji.
Układamy w naczyniu żaroodpornym warstwami: kurczak, por i sos majonezowo-keczupowy. Pieczemy 1godz w temp. 180˚C. Można jeść z ryżem jak i z ziemniakami.