Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest najlepsze na drugi dzień. Niebo dla podniebienia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7807
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2978
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7807
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2978
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 579
Składniki
Pierś kroimy na małe kawałki, dodajemy oliwę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Por-biała część kroimy w wąskie paski, lekko solimy żeby był miękki.
Majonez mieszamy z keczupem w równej proporcji.
Układamy w naczyniu żaroodpornym warstwami: kurczak, por i sos majonezowo-keczupowy. Pieczemy 1godz w temp. 180˚C. Można jeść z ryżem jak i z ziemniakami.