Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest najlepsze na drugi dzień. Niebo dla podniebienia.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36020
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1318
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1799
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36020
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1318
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1799
        
        
                Składniki
Pierś kroimy na małe kawałki, dodajemy oliwę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Por-biała część kroimy w wąskie paski, lekko solimy żeby był miękki.
Majonez mieszamy z keczupem w równej proporcji.
Układamy w naczyniu żaroodpornym warstwami: kurczak, por i sos majonezowo-keczupowy. Pieczemy 1godz w temp. 180˚C. Można jeść z ryżem jak i z ziemniakami.