Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest najlepsze na drugi dzień. Niebo dla podniebienia.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 158
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22370
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 183
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 158
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22370
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 183
Składniki
Pierś kroimy na małe kawałki, dodajemy oliwę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Por-biała część kroimy w wąskie paski, lekko solimy żeby był miękki.
Majonez mieszamy z keczupem w równej proporcji.
Układamy w naczyniu żaroodpornym warstwami: kurczak, por i sos majonezowo-keczupowy. Pieczemy 1godz w temp. 180˚C. Można jeść z ryżem jak i z ziemniakami.