Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne danie,warzywa i krucha pierś świetnie się skomponowały. Serdecznie polecam:)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22820
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 169
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 504
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22820
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 169
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 504
Składniki
Piersi przekroić wzdłuż na cieńsze plastry,podsmażyć z dwóch stron,tyle by mięso się ścięło. Wyjąć na talerz,a na tym tłuszczu podsmażyć warzywa starte na grubych oczkach tarki,pora pokrojonego w cieńkie plasterki oraz pieczarki. Smażyć 10min Dodać piersi ,podlać wodą tyle by warzywa i mięso były przykryte,dodać ziele i liście.Dusić pod przykryciem 10min. Doprawić do smaku wegetą,maggi,zrobić zaczepkę z mąki.Dodać posiekaną natkę pietruszki,oraz śmietanę zahartowaną w sosie. Zagotować. Smacznego życzę!