Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne danie,warzywa i krucha pierś świetnie się skomponowały. Serdecznie polecam:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2142
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 102
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 181
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 176
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2142
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 102
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 181
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 176
Składniki
Piersi przekroić wzdłuż na cieńsze plastry,podsmażyć z dwóch stron,tyle by mięso się ścięło. Wyjąć na talerz,a na tym tłuszczu podsmażyć warzywa starte na grubych oczkach tarki,pora pokrojonego w cieńkie plasterki oraz pieczarki. Smażyć 10min Dodać piersi ,podlać wodą tyle by warzywa i mięso były przykryte,dodać ziele i liście.Dusić pod przykryciem 10min. Doprawić do smaku wegetą,maggi,zrobić zaczepkę z mąki.Dodać posiekaną natkę pietruszki,oraz śmietanę zahartowaną w sosie. Zagotować. Smacznego życzę!