Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w pół godz.dietetyczne i bardzo smaczne,czosnek niedźwiedzi zdrowyy o aksamitnym smaku i zapachu.Serdecznie polecam.:) Czekałam rok na ten aromatyczny specjał:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 961
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2852
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1707
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14641
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 961
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2852
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1707
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14641
Składniki
Umyte piersi podzielić wzdłuż na mniejsze części. Zaprawić przyprawami i zostawić na pól godz,
Masło klarowane roztopić i kłaść piersi na rozgrzany tłuszcz.Obsmażyć z dwóch stron,przełożyć do rondla. Dodać pokrojony pęczek czosnku niedźwiedzieo oraz wspypac fasolke. Zalac wodą,gotować 10 min. Mąkę roztrzepac w odrobinie zimnej wody,wlać do sosu,jesli jest za rzadki można dodać jeszcze roztrzepaną mąkę,to zależy jak gęsty sos lubicie. Na koniec wlać śmietankę,doprawić do smaku i zagotowac.
Smacznego życzę!