Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pysznego, szybkiego i taniego.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35608
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1179
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5945
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35608
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1179
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5945
Składniki
Pierś kroimy na kawałki, solimy i pieprzymy. Przeznaczamy 100 g na osobę
Cebulę i pieczarki obieramy i kroimy na plasterki
Kaszę gotujemy wg przepisu. Ja użyłem gryczanej prażonej, ale możemy użyć innej ulubionej
Zaczynamy od warzyw. Na patelnię wlewamy trochę oleju rozgrzewamy i kładziemy warzywa podsmażamy do miękkości.
Podsmażamy warzywa i dolewamy trochę sosu sojowego i mieszamy
Następnie dodajemy kurczaka, mieszamy i na końcu dodajemy ugotowaną kaszę
Całość mieszamy i smakujemy. W tym momencie możemy dodać przyprawy lub więcej sosu.
A teraz to już tylko smacznego